Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 6 juni 2012

Hawaï bloemen

Het weer doet meer aan herfst en dergelijke denken, dus we gaan dan zelf maar op de zonnige toer! (Hoewel ik hier wel af en toe een glimp van zonlicht zie, yes!)

Deze bloemen zijn gemaakt door Sarah London en ze noemt ze Hawaiian Flowers:Daar worden wij vrolijk van! Je kunt het patroon hier downloaden in PDF. Wel in het Engels, maar met veel foto's - dat gaat lukken! Als je van kleur houdt en grannies moet je zeker op het blog kijken! http://sarahlondon.wordpress.com/

4 opmerkingen:

 1. Heeeeel vrolijk, bedankt voor de link !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker vrolijk en leuk. Bedankt voor je link. Gelijk opgeslagen. Heerlijk om al die kleurtjes te zien.

  Liefs, Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik zie er al helemaal een poncho van m'n dochter! Zo lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi,

  ik kan het pdf bestand van haar site niet openen, krijg steeds een foutmelding. Vind de bloemen echter geweldig!!! Kan je mij het pdf-bestand misschien mailen?

  groetjes,
  Carole

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...