Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 8 juni 2012

Stola

Omdat het maar niet wil zomeren word ik automatisch aangetrokken tot warme stola's, schouderwarmers, sokken en ander verwarmdend goed. We waaiden vandaag bijna de straat uit, kregen 3 stortbuien - dan wil je toch iets warms? Hoewel ik van deze stola geen patroon heb gevonden, wou ik 'm jullie niet onthouden. Is dit geen plaatje?

winter wedding, Anthropologie wedding, Idaho wedding, Boise wedding, New Year

Gemaakt van een zacht garen, alleen in ribbels gebreid op grove naalden. Een gehaakte roos als eye-catcher en klaar is-tie! Een bewijs dat mooi helemaal niet moeilijk hoeft te zijn!!

Hier gevonden.

Morgen ga ik op pad met mijn zus en kids. Dus ben ik eventjes niet in onze toko. Maar iedereen is uiteraard van harte welkom to 13.00 uur en Ali doet zijn uiterste best om iedereen te helpen :-) Vraag niet te veel ingewikkelde dingen, dinsdag ben ik er weer! Een leuke tip voor morgen: kom naar de Kleverskerkedag. Kleverskerke is een van de kleinste dorpen van Nederland en ligt een paar kilometer ten Noordwesten van Arnemuiden. Eén keer in de vijf jaar is er een groot dorpsfeest en morgen is het zo ver. Een hele leuke dag, met een mooi tochtje er naar toe (pak de fiets!!) - doen!


4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige stola. Dank voor het delen. Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto ook van die wolkenlucht Jeanet! Hopelijk heb je een fijn dagje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw waar heb jij deze wolken gevonden.

  Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend met die grote roos er op! En wat simpel eigenlijk: alleen maar ribbels, maar wat een effect...
  Heb je het leuk gehad gisteren? Ik vond het maar een koude winderige dag. Vandaag gelukkig weer wat beter :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...