Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 4 juni 2012

Waaien

Vanmiddag was ik op pad om de bagage weg te brengen naar het kamphuis van groep 8. De kinderen hadden er al een paar uur regen en wind op zitten, en toen we aankwamen in Burgh-Haamstede was de groep net gearriveerd. Sommigen ondanks het regenpak tot op het hemd nat, allemaal met sop-schoenen, rode wangen - maar nog steeds lachend! Het is warempel niet niks om met windkracht 7 tegen over de Oosterscheldekering toe moeten fietsen!


Maar ze konden er nog om lachen, en toen de spullen waren uitgeladen waren de twee slaapzalen binnen 10 minuten veranderd in 2 zwijnenstallen met overal natte kleren, gympen en regenpakken. Naast het beddegoed, schone kleren, kussens en snoepgoed. Heerlijk, lekker kamp!

Weten jullie nog dat ik blogde over de Wingspan? Een fijne sjaal kun je nu echt nog wel gebruiken! Marian maakte deze versie van zelf gesponnen en geverfd garen (erg mooi!!):


Hier vind je haar blog. Ze breide in tricotsteek (i.p.v. ribbels), dat betekent wel dat je de sjaal goed moet blokken tegen het krullen. Wat een mooi exemplaar, he?

2 opmerkingen:

  1. Mijn dochter ging vanmorgen ook op kamp, maar dan naar de Ardennen. Wat een weer, hé.. Maar naar hun zin hebben ze het vast!
    Moet morgen met mijn ma naar ziekenhuis en je hebt grote kans, dat we nog even langs je winkeltje gaan, we rijden dan zo langs Arnemuiden..
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk je verhaal over het kamp van Mirjam, wat zullen ze het fijn hebben! Gelukkig is het vandaag droog!! Zitten ze ook "in de Boogerd"? Daar gingen de kampen van onze school altijd heen...! Prachtige sjaal ook zeg, ik zit vol bewondering te kijken!!

    BeantwoordenVerwijderen