Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 4 juni 2012

Waaien

Vanmiddag was ik op pad om de bagage weg te brengen naar het kamphuis van groep 8. De kinderen hadden er al een paar uur regen en wind op zitten, en toen we aankwamen in Burgh-Haamstede was de groep net gearriveerd. Sommigen ondanks het regenpak tot op het hemd nat, allemaal met sop-schoenen, rode wangen - maar nog steeds lachend! Het is warempel niet niks om met windkracht 7 tegen over de Oosterscheldekering toe moeten fietsen!


Maar ze konden er nog om lachen, en toen de spullen waren uitgeladen waren de twee slaapzalen binnen 10 minuten veranderd in 2 zwijnenstallen met overal natte kleren, gympen en regenpakken. Naast het beddegoed, schone kleren, kussens en snoepgoed. Heerlijk, lekker kamp!

Weten jullie nog dat ik blogde over de Wingspan? Een fijne sjaal kun je nu echt nog wel gebruiken! Marian maakte deze versie van zelf gesponnen en geverfd garen (erg mooi!!):


Hier vind je haar blog. Ze breide in tricotsteek (i.p.v. ribbels), dat betekent wel dat je de sjaal goed moet blokken tegen het krullen. Wat een mooi exemplaar, he?

2 opmerkingen:

  1. Mijn dochter ging vanmorgen ook op kamp, maar dan naar de Ardennen. Wat een weer, hé.. Maar naar hun zin hebben ze het vast!
    Moet morgen met mijn ma naar ziekenhuis en je hebt grote kans, dat we nog even langs je winkeltje gaan, we rijden dan zo langs Arnemuiden..
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk je verhaal over het kamp van Mirjam, wat zullen ze het fijn hebben! Gelukkig is het vandaag droog!! Zitten ze ook "in de Boogerd"? Daar gingen de kampen van onze school altijd heen...! Prachtige sjaal ook zeg, ik zit vol bewondering te kijken!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...