Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 21 juni 2012

Visserijdag 2012

Ietwat uitgeblust zit ik nog een laatste berichtje te schrijven. De dagen verlopen zo chaotisch, dat ik er geen grip meer op heb! Zo tegen de vakantie zijn er zoveel extra activiteiten, afwijkende schooltijden, en zelf ben ik aardig in de weer met de komende Visserijdag!


Het belooft een geweldig leuke dag te worden. Van de website van de Ondernemersvereniging:

Zaterdag 30 juni: Visserijdag Arnemuiden
De jaarlijkse visserijdag van Arnemuiden is de plek als u wilt proeven van de gezellige sfeer van Arnemuiden. Op de visserijdag opent Arnemuiden haar deuren en keert terug naar oude glorie. Alles draait rondom het thema visserij. Eet gratis gebakken vis, geniet van de vele optredens, moedig de ringrijders aan, snuffel lekker tussen de marktwaar of neem een kijkje in één van de Arnemuidse musea. Geniet, proef, ervaar en voel de sprankelende tradities van Arnemuiden.

Programma Visserijdag 2012
80 marktkramen, levend theater ‘Het Mosselmannetje’, het historisch museum en de historische scheepswerf zijn geopend, ringrijden, rondrijden in een oude schoolbus, garnalen pellen, paling roken en gratis gebakken vis!
Op de markt zijn diverse optredens:
11.00 - 11.30 uur Djembee
12.00 - 12.30 uur Djembee
13.15 - 13.45 uur Klederdracht Arke
14.00 - 14.40 uur Scheldeloodsenkoor
14.45 - 15.15 uur Klederdracht Arke
15.45 - 16.00 uur Scheldenloodsenkoor
‘s Morgens optreden van de Erremuuse Neutekraekers
‘s Morgens RommelmarktEn al die optredens zijn bij mij voor de deur! Uiteraard lopen we weer in klederdracht, dochterlief en ik natuurlijk ook! Reden genoeg om die dag te reserveren voor een dagje Arnemuiden. We hebben een kraam voor de deur en in de winkel zijn er leuke aanbiedingen van breigarens.

Vandaag verliep minstens zo rommelig als gisteren, maar een hoogtepunt was zeker het bezoek van Lupineke èn Marloes die helemaal vanauit Amsterdam was afgezakt naar Zeeland! Marloes heeft me helemaal verwend met prachtige zelfgemaakte cadeautjes (binnenkort op de foto en op dit blog), en wat is het toch heerlijk om met anderen te kleppen over handwerken. Verslagje volgt!

Ik ga er mee stoppen - ik duik de koffer in, welterusten!


5 opmerkingen:

 1. Hm, dat had ik eigenlijk wel een erg leuk uitje gevonden, maar natuurlijk staat er net die dag hier een feestje op de planning. Nou is het voor mij ook wel een beetje ver, maar toch had ik het anders overwogen... Ik wens jullie alvast heel veel plezier en succes, ik hoop dat je je hele kraam en nog meer leeg verkoopt, ik gun het je vanharte :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat ik daar niet naar toe kan maar ik kom deze zomer zeker nog een keer naar Arnemuiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave poster he, met die stoere visser in zijn echte Arnemuidse visserstrui! Ik kom beslist langs, heb het al in de agenda staan! Hopelijk hebben jullie dan beter weer dan nu ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was super gezellig en de poster roept ons naar je toe ,echt stoer bedankt voor de gast vrijheid Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super stoere poster/flyer!
  Weer eens wat anders, ziet er erg uitnodigend uit in ieder geval.
  Daar gaan vast veel mensen op af komen...
  misschien als ik heel snel mijn post rondje loop en niet zo veel klets onderweg
  kom ik zelfs even aanpiepen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...