Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 22 juni 2012

Hop zit er op!

Hop zit er ook op!

Vanavond hebben we Miriams kamer helemaal klaar gemaakt. Het mooie zacht-groene kleurtje "Hop" is gecorrigeerd van kanariegeel tot echt "hop". En het staat inderdaad heel erg mooi naast het lila "heide". Ik wou nog een foto nemen maar kind-lief was al haar bed in gedoken en sliep alsof ze in een groene weide lag.....

Dus de foto volgt nog! Wow, wat ben ik blij dat ik dat weer achter de rug heb. Kan ik me nog even storten op de voorbereidingen voor de Visserijdag, want die komt nou toch wel snel. Een berg wol besteld voor de visserstruien en vanaf dinsdag weer een nieuwe stapel Zeeuws Schortenbont.


Dat je met het schortenbont hele verrassende dingen kan maken blijkt hier maar weer:


 • Van hoedenmaakster Coby Severiens


  De lappendeken van Lupineke  Het kussen en speldenkussen van Leintje


  Het supergave boxkleed van buurvrouw Carina

  O ja,


  ook gewoon als schort!!

5 opmerkingen:

 1. Vind de stof van die bovenstukjes ook erg leuk heb je die eigenlijk ook niet naar gekeken eigenlijk ,Gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De doek en beuk mag eigenlijk van alles zijn, dat stofje ging ook aardig met de mode mee. Dus niet typisch zeeuws....

   Verwijderen
 2. Ik ga ook even lekker Zeeuws, kijk maar op mijn blog, ik hou van Zeeuws schortenbond!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vriendin Anne heeft een grote rieten stoel met een geweldig groot kussen in schortenbond, dat staat ook supergaaf! Zal eens vragen om een foto!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, dat schortebond. Daar kan je zeker leuke dingen mee maken.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...