Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 28 juni 2012

Prachtig !

Warm he??
Oef, dit is echt weer wennen. Er lopen straaltjes over mijn rug en ik zie er uit als een rijp tomaatje.
Natuurlijk krijg ik het weer helemaal op mijn heupen, zo vlak voor een evenement. Hoe veel je ook ver van te voren doet, op het laatste moment is het toch weer stressen........het zegt ook weer wat over mij!

Ik heb nog 1 dag en mijn lijstje things-to-do is nog behoorlijk lang. De kinderen vermaken zich in de tussentijd prima, want de bots-autootjes staan al gereed aan het eind van de straat. Aan handwerken kom ik op dit moment niet toe hoor, ik zit helemaal in de gastendoekjes en pannenlappen.


Niet dat ik niets op de pennen heb hoor! Ik ben al een poos bezig met een omslagdoek van Favorito (heerlijk garen!), maar het schiet niet erg op deze weken.
En weet je nog dat ik deze maand blogde over de Japanse bloem ? Dit zag ik deze week bij mij op de toonbank, is het niet prachtig? Het is gemaakt van Invicta Colour - met kleurverloop zodat je niet elke keer van kleur hoeft te wisselen. De maakster wil misschien een mooie loper ervan maken voor op het bed - leuk idee!Niet vergeten om al aan elkaar te hechten tijdens het haken! Anders maak je het jezelf wel erg moeilijk...

Mocht ik de komende dagen een blogje overslaan, vergeef me dan maar, ik haal het wel in...8 opmerkingen:

 1. Herkenbaar, stress voor een markt! ;)
  Ik vind de bloemetjes erg leuk, vooral dat kleurverloop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie pannenlappen!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige 'Zeeuwse' pannenlappen; daar zijn vast wel liefhebbers voor. De Japanse bloemen worden heel mooi als je ze maakt van garen met kleurverloop. Heel handig. Veel succes met de Visserijdag en het weer lijkt heel gunstig.
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jeanet, veel suc6 zaterdag. Zoals ik al mailde kan ik helaas niet komen. Mag ik Kàlii een keer komen showen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk hoor je pannenlappen en veel plezier morgen en niet te veel stressen hoor Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie pannenlappen! Die kan iedereen wel gebruiken. Leuk souvenir uit Zeeland.
  Ja, die stress, vlak voor een markt, die ken ik maar al te goed. Hebben we waarschijnlijk nodig om iets te presteren ;)
  Heel veel plezier in ieder geval en een heel fijn weekend toegewenst.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een prachtige pannenlappen heb je gemaakt, ik kan me voorstellen dat je je handen vol heb t deze dagen. Veel plezier met de voorbereidingen en morgen op de grote dag!
  warme groet, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb je die pannelappen zelf gemaakt ? Ze zijn schitterend ! En wat een goed idee om kleurenverloopgaren te gebruiken om de bloemen te haken. Misschien ook wel leuk om granny squares van deze wol te haken. Veel warme groetjes, Rozemie

  BeantwoordenVerwijderen