Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 14 juni 2012

Vaderdag

Aanstaande zondag is het Vaderdag. Zet alle vaders in het zonnetje! Doe het vroeg, want 's avonds speelt Nederland zijn allerlaatste wedstrijd in de poule. En het kon heel goed zijn dat vader na de uitschakeling van Nederland 's avonds niet meer aanspreekbaar is.....

Het leukste van Vader- (en Moeder)dag zijn de zelfgemaakte kadootjes. Hier is een leuke!


Multi-functionele portemonneetjes van de boorden van een overhemd. Voor muntjes en kleingeld, sleutels, pasjes, en bedenk nog maar wat! Hier vind je een stap-voor-stap beschrijving.


Hup, de schaar in die oude overhemden,.....!


4 opmerkingen:

 1. Leuk idee. Je moet er maar opkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geinig idee, alleen doe ik mijn vader daar geen plezier mee.
  Ik vind het wel erg leuk hoor dat wel.
  Liefs
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...