Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 14 juni 2012

Vaderdag

Aanstaande zondag is het Vaderdag. Zet alle vaders in het zonnetje! Doe het vroeg, want 's avonds speelt Nederland zijn allerlaatste wedstrijd in de poule. En het kon heel goed zijn dat vader na de uitschakeling van Nederland 's avonds niet meer aanspreekbaar is.....

Het leukste van Vader- (en Moeder)dag zijn de zelfgemaakte kadootjes. Hier is een leuke!


Multi-functionele portemonneetjes van de boorden van een overhemd. Voor muntjes en kleingeld, sleutels, pasjes, en bedenk nog maar wat! Hier vind je een stap-voor-stap beschrijving.


Hup, de schaar in die oude overhemden,.....!


4 opmerkingen:

 1. Leuk idee. Je moet er maar opkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geinig idee, alleen doe ik mijn vader daar geen plezier mee.
  Ik vind het wel erg leuk hoor dat wel.
  Liefs
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen