Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 13 juni 2012

Babydeken

Op het verzamelblog Haak maar aan stond gisteren deze schitterende deken! Wat een kleuren-explosie....Je vind het patroon op het kleurrijke blog van Haken en meer. Prima te maken van katoen (maar dan wordt het dekentje wel vrij zwaar) of van bijv. acryl - en alles wat er tussen zit! En hou je niet van zoveel kleur, dan kan het ook in effen....


4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige fleurige baby deken.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om mijn eigen creatie hier terug te zien! Dankjewel! groet Ria!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je maakt dan ook de mooiste dingen, ik vind 'm prachtig :-) Je maakt zoveel mooie dingen, zou je geen blog beginnen - ik weet zeker dat je veel mensen zult inspireren!

   Verwijderen
  2. Ik zit nu al veel te veel achter de laptop! Ben bang dat ik dan nog meer tijd aan dat ding besteed. Bedankt voor je compliment!!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...