Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 25 juni 2012

Zomer?

Hoewel het gisteren wel herfst leek, doet vandaag wert wat zomerser aan. We zitten in elk geval op het zonnigste puntje van Nederland vanmiddag (zo lang het duurt....). Angstvallig bekijk ik dagelijks de weerverwachtingen voor zaterdag, tot nu toe ziet het er mooi uit!

Mocht je in de zomer-stemming willen komen, dan haak je dit zomerse kussen vol met bloemen:


Ik vond het hier: Wild Garden Pillow. Het zou mooi zijn bij Miriam's Heide en Hop-kamer!
Bij Lindevrouwsweb vind je heel veel linkjes naar patronen van bloemetjes.

3 opmerkingen:

 1. Ook mooi voor in de tuinstoelen!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik duim voor je hoor dat het weer mooi is ,inamsterdam is het al herfst hi....hi Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...