Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 25 juni 2012

Theeleuten

In de loop der tijd heb ik al verschillende gebreide en gehaakte theemutsen laten zien. Bij Theemutsenfeest vind je een makkelijk gratis basispatroon, waar je verder je eigen draai aan kan geven.


Deze theemuts is gebreid op nld 4,5. Even kijken natuurlijk of het modelletje ook op je eigen theepotje past (want daar zit ook heel veel verschil in!). Je kunt 'm naar hartelust versieren met haakseltjes, breiseltjes, knoopjes en kraaltjes. Inspiratie kun je hier vinden, al deze theemutsen zijn ook te koop!


(natuurlijk zag ik er een met visjes.....)





4 opmerkingen:

  1. Erg mooi!
    Ik hou van thee en theepotten!
    Zelf ook al enige theemutsen gehaakt / gebreit / genaaid.
    Blijft leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och wat gezellig ziet dat er uit! Ik hou wel van thee en zeker ook van dit soort theemutsjes!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je al die leuke modelletjes ziet zou je bijna willen dat je heel veel theepotten in huis hebt, of voor iedere dag een ander mutsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zijn prachtig, Jeanet. Alleen heb ik zo'n mooie theepot, die wil ik niet onder een mutsje verbergen... Wat is je kussen met bloemen mooi. Echt geweldig. Groet, Wieke

    BeantwoordenVerwijderen