Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 25 juni 2012

Theeleuten

In de loop der tijd heb ik al verschillende gebreide en gehaakte theemutsen laten zien. Bij Theemutsenfeest vind je een makkelijk gratis basispatroon, waar je verder je eigen draai aan kan geven.


Deze theemuts is gebreid op nld 4,5. Even kijken natuurlijk of het modelletje ook op je eigen theepotje past (want daar zit ook heel veel verschil in!). Je kunt 'm naar hartelust versieren met haakseltjes, breiseltjes, knoopjes en kraaltjes. Inspiratie kun je hier vinden, al deze theemutsen zijn ook te koop!


(natuurlijk zag ik er een met visjes.....)

4 opmerkingen:

 1. Erg mooi!
  Ik hou van thee en theepotten!
  Zelf ook al enige theemutsen gehaakt / gebreit / genaaid.
  Blijft leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och wat gezellig ziet dat er uit! Ik hou wel van thee en zeker ook van dit soort theemutsjes!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je al die leuke modelletjes ziet zou je bijna willen dat je heel veel theepotten in huis hebt, of voor iedere dag een ander mutsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn prachtig, Jeanet. Alleen heb ik zo'n mooie theepot, die wil ik niet onder een mutsje verbergen... Wat is je kussen met bloemen mooi. Echt geweldig. Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...