Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 23 juni 2012

Opgepimpt

Dat je met weinig middelen iets prachtig kan oppimpen, bewijst deze tas. Met een gehaakt bloemetje van Catania Color en een feston-randje wordt deze (beetje saaie) stevig vilt-tas een plaatje!

Het patroon van het hartje vind je hier

5 opmerkingen:

 1. Mooi met dat gekleurde garen! Zo ziet het hartje er ineens ook heel anders uit.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, vooral die hartjes zijn echt heel vrolijk zo met die kleurtjes, heel de tas fleurt er van op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is wel enorm veel vrolijker geworden dankzij de hartjes en het randje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig zeg, met dat gekleurde randje!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...