Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 21 juni 2012

Koetjes

Hoewel de regen- en onweersbuien hier binnenkort komen binnendrijven, is mijn onweersbui van gisteren wel weer gezakt. Dat kan ook niet anders met dit mooie weer! Geniet er maar van, want verandering is echt op komst, hier in het zuidwesten is het al zichtbaar.

Vanmiddag een kleine ode aan de koe! Onze meisjes komen ons altijd nieuwsgierig bekijken als we in de moestuin bezig zijn.


Op Ravelry vond ik een leuk patroontje van een gebreide koe ($ 4,50), wat een dropje!


En als je liever haakt, kies je voor Stella van christel Krukkert (3,95).
Stella staat ook in het boekje "Kleine Knuffels haken".


(deze foto vond ik op dit blog: In het roze huisje)

5 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat jouw onweersbui weer overgedreven is. Hoewel je er natuurlijk wel recht op hebt om een off-day te hebben, heb je zelf toch liever dat het zonnetje schijnt.
  Koeien zijn leuke beesten, maar sinds ik zag hoe een koe mijn echt onschuldige zoon een flinke kopstoot in zijn buik gaf, ben ik toch niet meer zo gecharmeerd van deze dames. Maar van wol blijven ze natuurlijk lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te horen dat vandaag een betere dag is meis!

  Ik heb al menig koe gehaakt ;-) Maar nog jammer genoeg niet van mijn favoriet, zo een mooie roodachtige Schotse Hooglander hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als koeienliefhebster zijn dit modellen die mij erg aanspreken. Ik heb ze opgeslagen op mijn ´nog te maken lijstje´
  Dank je wel!

  groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave koetjes, ik moet mezelf nu streng toespreken dat ik deze koetjes niet mag maken!ha,ha!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat was het gezellig om vandaag even bij jou binnen te vallen, nog bedankt voor de gezelligheid en de lekkere koffie! Lieve groet Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...