Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 11 juni 2012

Babydekentje

Voor de verandering regent het. Hard. Erg hard. Gewoon weer met bakken uit de hemel.
Ik krijg er nog een sik van. Ik verlang zo verschrikkelijk naar een hele week mooi weer (van dat weer waarbij mensen vrolijk in hordes naar mijn winkeltje komen fietsen en lekker in de tuin dekentjes gaan haken. Dat weer!) . Ik wist niet dat het mijn humeur zo kon beïnvloeden maar ik word er gewoon een beetje somber van.

Afijn, het weer hebben we niet.
De mensen komen ook niet (ook niet komen want ik ben vandaag dicht)
Maar het dekentje kan ik in elk geval laten zien. Het gemaakt door Anne-Marie en het is zo mooi!
Het dekentje is gehaakt met Catania (ik heb alle kleuren weer op voorraad!), en het patroon komt uit het boekje Granny Squares haken. Mocht je dat nog niet hebben: het is een aanrader, een boekje vol patroontjes en ideetjes met Granny Squares. Vorige week kreeg ik ze weer binnen:7 opmerkingen:

 1. Hoi Jeanet,
  Hier was ik net naar op zoek. Ik wordt nl. oma en het leek me zo leuk om een dekentje te haken.
  Gr. Jolanda Baaijens

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is a beautiful blanket! Love the colors. Thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat een leuk boek!!! En een mooie deken!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige deken. Lieve kleurtjes.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een pracht babydekentje is dit! Mooi gemaakt! Ja en het boek is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze ben ik voor mijn kleindochter aan het haken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...