Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 4 juni 2012

Queen Elizabeth

Voor wie het ontgaan is: Queen Elizabeth houdt in Londen een feestje. Ze zit 60 jaar op de troon, en dat wordt in in Great Britain uitbundig gevierd. Zojuist keek ik even naar het concert wat in haar achtertuin wordt gegeven en als 86-jarige zit ze het concert (zij het een beetje stoïcijns) toch maar uit, en je vraagt je af of ze ook van Elton John, Stevie Wonder, en Paul McCartney houdt?

Dus vanavond nog een beetje british idea: Deze pannenlap of onderzetter komt van Ravelry


En het patroon voor deze theemuts met de union Jack komt ook van Ravelry


En wil je Queen Elizabeth eens breien? Dat kan! Zij (en haar hele familie) staan in patroon in het boekje dat is uitgebracht ter gelegenheid van het huwelijk van Kate en William:

Proud: The Queen is shown in a pale blue ensemble, waving to the crowd3 opmerkingen:

  1. Ja was leuk concert alleen heb ik niet gekeken, werd gelukkig ook op radio2 uitgezonden. Zo had ik een leuk muziekie om te luisteren terwijl ik mijn weefgetouw aan het inrijgen was grrrr bijna 400 draadjes door de hevels en riet rijgen grrrrr. Dus je snapt het concert was veeeeelsss te kort want ik ben net op de helft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, alleen de voorkant al van dat boek, superleuk!! Wat overigens niet wil zeggen, dat ik ze ga breien hoor ;)!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...