Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 15 juni 2012

Hartjes

Deze week kreeg ik een foto toegestuurd van Marion. Ze maakte deze naar aanleiding van dit logje. (Waar je weer kunt doorlinken naar het patroon/beschrijving) Wat is dit toch een leuk effect met die kleurtjes.De tas is dichtgestrikt met een koord en losse hartjes, die vind je hier!

Enne, hier is het weer bijna droog.........even volhouden nog met die regen.

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk effect, die hartjes. Lijkt me super leuk om te haken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het blijft een leuk patroon!
    En het mooist vind ik hem in combinatie met wit,
    Net of de hartjes er dan nog meer uitspringen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...