Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 14 april 2012

Wingspan

In februari blogde ik een keer over de Wingspan, een gebreide sjaal (op verkorte naalden). Wat leuk om te merken uit reacties dat al heel wat mensen 'm hebben gebreid.Het oorspronkelijke patroon is Engels, te vinden op Ravelry, maar fijn om te weten dat het patroon ook in het Nederlands is te vinden.
Hier vind je het patroon van Gingini, en dit zijn haar mooie wingspans:En dit is haar geribbelde Wingspan - heeel erg mooi!


Maar misschien haak je veel liever dan breien? Op het blog van Anna (jawel, weer een Anna! Ik zei al dat de creativiteit in de naam zit verborgen?) staat een gehaakte variant!Op haar blog kun je vinden hoe zij de driehoeken heeft gehaakt die later tot een geheel worden gevormd. Ze maakte gebruik van katoen (nld. 3), maar je zou 'm natuurlijk ook van sokkenwol kunnen maken.Anna maakte er uiteindelijk een nekwarmer van:


1 opmerking:

  1. Beste Jeanet,

    Wat leuk om je eigen werk op andermans blog voorbij te zien komen! Hartelijk dank nog voor het plaatsen van de foto van het uiteindelijke resultaat (nekwarmer)!!
    Het volgende bericht van de grote slof als luiermandje is ook heel leuk bedacht. Bedankt dat je ons deze dingen laat zien.

    Groeten en een fijne zondag toegewenst van Anna uit Zwijndrecht

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...