Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 7 april 2012

Pasen

Het werd inderdaad niet zo'n hele stille zaterdag.....
Na het gewone werk in de winkel besloten we de officiële sluitingstijd maar eens gewoon aan te houden (in plaats van nog een of twee uurtjes door te gaan...). Ik had beloofd om vanmiddag een keer te gaan winkelen met Miriam, iets wat we eigenlijk veel te weinig doen. Niet om het winkelen, maar om het samenzijn. We hebben genoten en veel plezier gehad. Én ik ben weer helemaal op de hoogte van trends voor bijna-12-jarige meiden, en blut - dat ook!

Maar nu gaan we even in de laagste versnelling. Ik meld me maandag wel weer ergens....
Ik wens iedereen hele fijne Paasdagen!


Hier het patroontje.


5 opmerkingen:

 1. Fijne Paasdagen! (wat een mooie plaatjes laat je erbij zien, ik heb net mijn eigen paasstuk af...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi bakje, Jeanet...!
  Hele fijne paasdagen en neem lekker een beetje rust!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij ook fijne en goede paasdagen!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Muy lindo tu blog y muy bonitos trabajos.

  Besos,

  CUBA TIERRA LINDA

  http://cubagelois.blogspot.com.es

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...