Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 5 april 2012

Konijntje-eierwarmer

Voor Pasen lukt dit vast niet meer, maar dit konijntje is het hele jaar rond prachtig op een eitje! Wat is dit een leuk patroontje:Elke uitvoering weer een beetje anders....

...in felle kleuren...


....of lief pastel....Je kunt het patroontje kopen via Ravelry of Etsy. De ontwerpster Julie heeft ook een blog: Little Cotton Rabbits, waar ze vertelt over haar creaties maar ook over haar leven met een autistische zoon - zeer de moeite waard om mee te lezen.


5 opmerkingen:

 1. dat zijn liefjes ! ga je die gebruiken om kado te doen met pasen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze konijntjes vind ik geweldig en wat mooi om de verschillende uitvoeringen onder elkaar te zien. Die pastel heeft toch wel m'n voorkeur...
  En even op de blog gekeken van de ontwerpster; leuke blog en wat een mooie creaties. Ook maar weer toegevoegd, en ik had m'n lijst juist uitgedund (!).
  Fijne dag Jeanet en groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Preciosos animalitos, pero me gustan los conejitos, se ven tan lindos y sedosos.

  Un beso y ahora me voy,

  Hasta mañana,

  http://cubagelois.blogspot.com.es/ Fotos de mi tierra
  http://gelois49.blogspot.com.es/ De Cultura en General

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...