Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 9 april 2012

Sibol

Graag wil ik jullie deze gehaakte dekens laten zien:Ze zijn gemaakt door Fiona die ze gaat opsturen naar "Sibol". Sibol, (Sunshine International Blankets of Love) is opgericht door Sue uit Engeland.


Sue verzamelt gehaakte of gebreide vierkantjes (liefst van acryl) van 15 x 15 centimeter die ze krijgt toegezonden vanuit de hele wereld. Ze maakt daar dekens van die ten goede komen voor de ouderen in Engeland. Je kunt ook meedoen met een zgn. challenge (bijv. Olympische Spelen) die ten goede komt aan de Alzheimer Society in Engeland. Neem eens een kijkje op haar blog, daar vind je alle informatie, heel veel foto's van dekens en vierkantjes die ze heeft gekregen, maar ook haar mail-adres. Maak je restjes op en doe ook mee!

Dansnanna (UK) (RAV) Emmerdale Squares arrived today! Thank you!

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige dekens en geweldig initiatief!! Hopelijk levert dit logje veel positieve reacties op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goede
  http://cicileydi.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh zo tof :). Fantastisch initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een prachtig initiatief....Ook wel iets voor de Nederlandse ouderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja een mooi initiatief! leuk dat je er aandacht aan besteed! En wie houd er niet van die mooie warme vierkantjes!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful tablecloths, do wonders for your hands and crochet
  kisses,

  http://gelois49.blogspot.com.es/
  http://cubagelois.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...