Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 24 april 2012

Kroontjes

Vanavond ben ik al een beetje in de stemming voor Koninginnedag! Ik ben met een paar kleine dingen bezig, maar nog niets is af - dus even geduld nog.....


Nog wel een paar leuke patroontjes opgezocht met het thema kroontjes. Deze piepkleine afbeeldingen kreeg ik niet vergroot, maar op deze link kom je bij het PDF patroon van deze leuke kroontjes in kruissteek.

free cross stitch patterns

baby cross stitch pattern

Geen opmerkingen:

Een reactie posten