Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zaterdag 21 april 2012

Poppenkleertjes

Misschien ligt het aan mij, maar ik heb sinds vandaag een nieuw lay-out voor het blogger-dashboard. Maar ik kan de helft niet zien of gebruiken, help!!! Wat doe ik verkeerd?? Ik zie het taakbalkje maar voor 1 milimeter, dus "even" bloggen is er niet bij, dit kost me uren........

Vandaag heb ik een foto van een prachtig babyjurkje, gebreid door Coby, het patroon komt uit een vorige versie van Andrea. Ik heb dus geen patroon op dit blog.
Je kunt wel gratis patroontjes vinden op http://free.wollyonline.com/gratis008.asp?category=11&ProdId=65 

5 opmerkingen:

 1. Waarschijnlijk is Blogger over naar zijn nieuwe versie voor alle bestaande blogs. Omdat ik zelf nog niet zo lang blog, ben ik automatisch al in de nieuwe versie bezig. Dat kleine balkje dat je beschrijft herken ik niet. Ik heb net even gedaan alsof ik een nieuw bericht wil maken, dan krijg ik boven in mijn scherm de balk met het titelveld, het oranjeblokje 'Publiceren' etc.
  Daaronder het vak voor het nieuwe bericht en rechts een lijstje met 'instellingen voor berichten'.

  Misschien heeft jouw 'probleem' te maken met de nieuwe conversie en valt het onder de 'kinderziektes' (dat hoop ik tenminste voor je ;)
  Mijn 'probleem' is het plaatsen van meerdere afbeeldingen naast elkaar.... dat is een bekend probleem zag ik bij het 'Helpcentrum' (onder aan het dashboard). Er is nog geen goede oplossing voor maar ik hoop dat die gauw komt!

  Vernieuwing is niet altijd (direct) verbetering, maar ik hoop dat we er straks allemaal wel tevreden over kunnen zijn.
  En hopelijk heb jij straks een 'normaal' scherm zodat je naar hartelust kunt bloggen!

  groetjes Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik had precies hetzelfde Jeanet! Ook ik zat nog in de oude 'modus' en schrok me wild vanmorgen toen ik die nieuwe look zag... Even een logje erop gooien (om een beetje oneerbiedig te zijn) lukte bij mij dus ook niet... Ik vind het erg zoeken, maar hopelijk wennen we er snel aan. Waar het 'ontwerpen' nu zit, weet ik ook niet... Gelukkig komen nu wel je foto's van boven naar beneden op je logje, ipv andersom. Maar of ik er blij mee ben??? Sterkte ook, en fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We all have changed the design of Blooger. Be a matter of getting used to. Today I feel lost looking for things ...

  I love that doll! It has a pretty face!
  Very cute dress!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken alleen maar de 'nieuwe' blogger. Foto's mooi plaatsen zoals bv. Lupineke dat kan, lukt mij niet.

  Wat een leuke poppenoutfit.

  BeantwoordenVerwijderen