Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

maandag 30 april 2012

Koninginnedag

Wat een heerlijk weer - een cadeautje op Koninginnedag!
Hier is het feestje al begonnen...

....met een klassiek Reveille vanaf de toren


De leden van de Oranjevereniging waren er al heel vroeg bij vanmorgen.


Heerlijke soezen gehaald bij de bakker voor bij de koffie:


Ik wens jullie een hele fijne Koninginnedag!

Dit borduurtje (en meer) kun je vinden bij My Pretty Corner.


En deze foto kreeg ik van Heiltje uit Zuid Beijerland.
4 opmerkingen:

 1. Jij ook een fijne koninginnendag. Ik hoop dat je hebt genoten van de oranje soezen.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, die reveille vanaf de toren, mocht de wekker niet aan staan, dan werden jullie vanzelf wakker!! Heel fijne dag Jeanet, geniet maar lekker in het museumpje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schade , das ich nicht mit feiern kann . sitze bei mir am pc in orange farben . ich denke an euch . liebe grüße martina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met dit oranje zonnetje zal het wel lukken he vandaag! Jij was er ook vroeg bij hoor, heel veel plezier en laat de soezen smaken!

  BeantwoordenVerwijderen