Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 30 april 2012

Koninginnedag

Wat een heerlijk weer - een cadeautje op Koninginnedag!
Hier is het feestje al begonnen...

....met een klassiek Reveille vanaf de toren


De leden van de Oranjevereniging waren er al heel vroeg bij vanmorgen.


Heerlijke soezen gehaald bij de bakker voor bij de koffie:


Ik wens jullie een hele fijne Koninginnedag!

Dit borduurtje (en meer) kun je vinden bij My Pretty Corner.


En deze foto kreeg ik van Heiltje uit Zuid Beijerland.
4 opmerkingen:

 1. Jij ook een fijne koninginnendag. Ik hoop dat je hebt genoten van de oranje soezen.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, die reveille vanaf de toren, mocht de wekker niet aan staan, dan werden jullie vanzelf wakker!! Heel fijne dag Jeanet, geniet maar lekker in het museumpje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schade , das ich nicht mit feiern kann . sitze bei mir am pc in orange farben . ich denke an euch . liebe grüße martina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met dit oranje zonnetje zal het wel lukken he vandaag! Jij was er ook vroeg bij hoor, heel veel plezier en laat de soezen smaken!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...