Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 23 april 2012

Jip en Janneke

Vers van de pers!
Dit geweldig leuke truitje met Jip en Janneke staat nog maar net op het blog van Yvonne, en ik ben er weg van!


Natuurlijk uitvoerbaar in elke kleur, maar bijv. de zwart-witte streepjesmouwen maken het helemaal af! Kijk op het blog van Yvonne Creatief voor meer informatie, want je kunt dit leuke patroon kopen voor maar € 2,50 en de opbrengst is ook nog eens voor het goede doel Stichting Opkikker.!8 opmerkingen:

 1. Dank je wel, Jeanet!! Erg leuk! Het truitje heb ik ook nog eens in het roze gemaakt, maar kon gisteren de foto helaas niet meer terug vinden. Dan is het ineens een heel ander truitje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergaaf! Allebei! Ook het rode vestje mag er zeker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze ontzettend gaaf !! Prachtig.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig vond ik bij het struinen door mijn borduurpatronen ook nog twee Jip en Janneke patroontjes. Dit is wel een hele leuke manier om ze te verwerken.
  fijne dag, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alle twee hartstikke leuk! Ik ben altijd al gek geweest op Jip en Janneke spullen.
  En er wordt ook een goed doel mee gesteund, complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze enig en zit weer helemaal middenin het Jip en Janneke tijdperk. Reden te meer om te bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan ik dit Jip en Janneke patroon nog bestellen en zo ja, hoe.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...