Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 23 april 2012

Jip en Janneke

Vers van de pers!
Dit geweldig leuke truitje met Jip en Janneke staat nog maar net op het blog van Yvonne, en ik ben er weg van!


Natuurlijk uitvoerbaar in elke kleur, maar bijv. de zwart-witte streepjesmouwen maken het helemaal af! Kijk op het blog van Yvonne Creatief voor meer informatie, want je kunt dit leuke patroon kopen voor maar € 2,50 en de opbrengst is ook nog eens voor het goede doel Stichting Opkikker.!8 opmerkingen:

 1. Dank je wel, Jeanet!! Erg leuk! Het truitje heb ik ook nog eens in het roze gemaakt, maar kon gisteren de foto helaas niet meer terug vinden. Dan is het ineens een heel ander truitje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergaaf! Allebei! Ook het rode vestje mag er zeker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze ontzettend gaaf !! Prachtig.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig vond ik bij het struinen door mijn borduurpatronen ook nog twee Jip en Janneke patroontjes. Dit is wel een hele leuke manier om ze te verwerken.
  fijne dag, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alle twee hartstikke leuk! Ik ben altijd al gek geweest op Jip en Janneke spullen.
  En er wordt ook een goed doel mee gesteund, complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze enig en zit weer helemaal middenin het Jip en Janneke tijdperk. Reden te meer om te bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan ik dit Jip en Janneke patroon nog bestellen en zo ja, hoe.

  BeantwoordenVerwijderen