Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 13 april 2012

Dagje uit?

Morgen een vrije dag? Je kunt een bezoekje brengen aan de Haak- en Breidag in Nieuwegein!Een heleboel stands vol met brei- en haakgarens, toebehoren en veel inspiratie. Morgen zijn ook Stephen West en Ysolda te gast: http://www.breidag.nl/spotlight/
Helaas, ik kan niet gaan. niet als bezoeker, en niet met wol. En voor wie het te ver vindt: morgen is het ook nog eens Museumweekend. Dat betekent dat onze 2 musea voor het eerst weer open zijn dit jaar!

Allereerst de Historische Scheepswerf C.A. Meerman Thema: 'Laat je verrijken door het museum'
Voorlezen van spannende scheepvaartverhalen voor kinderen (6+ jaar) om 13.00, 14.00 en 15.00 uur.
Toegang: 1 euro, ten bate van een speciaal doel. Rondvaart met een authentiek visserschip op het Arnekanaal. Winkeltje geopend, diverse aktiviteiten!
Wil je eens een sfeerverslag lezen? Kijk dan eens hier!

Daarnaast ook: Museum Arnemuiden, met een heel nieuw stuk, en het Uusje van Eine (een arbeiderswoning van ca. 100 jaar geleden) Ook hier een verslag.Beide musea zijn alleen op Zaterdag open.

En ben je die dag tóch in Arnemuiden, dan kun je ook een kijkje nemen bij Juwelier Minderhoud, specialist in Zeeuwse sieraden (zowel oud als modern), Het oude Toonkamertje (een ouderwets snoepwinkeltje), en nog meer leuke winkeltjes in ons dorp. En als je er toch bent............kom dan even langs bij mij! Gewoon om even te snuffelen, ideeën uit te wisselen, vragen te stellen! Ik ben morgen open van 9.00 uur to 15.00 uur (en daarna heb ik een feestje van onze dochter).
5 opmerkingen:

 1. Succes morgen met al je activiteiten! Jij bent ook altijd maar druk!
  Leuk die dag in Nieuwegein, maar een beetje ver weg.
  Verkoop jij ook dat nieuwe breitijdschrift Simply breien?

  Groetjes en ondanks de drukte een heel fijn weekend!

  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och, net Urk..dat Arnemuiden! Heel mooi en sfeervol!
  En jammergenoeg heb ik voor nieuwegein geen tijd.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto van je die onderste!
  Geeft precies de sfeer van jullie toko weer :-)
  Was weer leuk je even gezien en gesproken te hebben,
  ik heb alweer twee bollen weggehaakt.

  Heb jij nog wat kunnen doen of heb je lekker met de kinderen meegeknutseld?

  groetjes Jellina

  BeantwoordenVerwijderen