Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet. De winkel is gesloten van zondag 18 t/m dinsdag 27 september

zaterdag 14 april 2012

Babyslofjes

Poeh, dit was me het dagje wel.....
Het was weer de dag van de spagaten, het gevoel dat je op iets te veel plaatsen tegelijk moet zijn. En mijn lijf is absoluut niet geschikt voor spagaten! Maar nu ik ietwat uitgeblust achter dit schermpje zit heb ik het weer allemaal gered vandaag (met o.a. hulp van mijn mam!).

Vandaag had ik weer hele leuke ontmoetingen in de winkel. Wat leuk om te horen dat heel wat mensen toch eens besloten hadden om eens op deze dag onze musea te bezoeken en ook mijn winkeltje. En ik maakte kennis met Wilma (van het blog De Dekenstikster en de theepot die ik eens liet zien), wat een leuke ontmoeting! Vanmiddag ging het werk naadloos (nee, niet vlekkeloos) over in het feestje van Miriam, dat we lekker thuis hielden, met veel knutselen aan de keukentafel. En nu ruik ik nog een beetje naar gourmet, maar het was een geslaagde middag.

Deze week schreef ik al dat het patroon van de babyschoentjes het populairste item was op mijn blog. Een paar duizend (!) keer aangeklikt, en het leuke is dat iedereen zijn eigen draai er aan geeft en nieuwe variaties bedenkt. Deze week nam iemand deze reuze-slof mee:
Leuk he? Dat is iets anders dan een luiertaart!

En Fia paste het patroon aan voor de grote broer van een baby:...en maakte er uilenslofjes van!
Ik hou me aanbevolen voor nieuwe, creatieve ideeën!


3 opmerkingen:

 1. Na al heel lang je blog te volgen, vond ik het vandaag ook erg leuk in je winkeltje geweest te zijn en al je leuke spulletjes eens gezien te hebben. Jij bent ook een leuke en gezellige en spontane vrouw, bedankt voor je goede tips over het prachtige acryl/katoen garen !
  Fijne zondag nog.
  Grtjssss Erica.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke ideetjes met de babyslofjes!
  fijne zondag, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Preciosos zapaticos. Muy útil.
  Besiños desde Galicia

  BeantwoordenVerwijderen