Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 24 april 2012

Baretje

Vorige week liet ik 'm al eens zien: Knutsel-mam maakt een prachtig baretje met als basis de Afrikaanse bloem. En nu heeft ze er een patroon bij geschreven, dus kun je zelf ook aan de slag!
Gehaakt met Catania-katoen en haaknaald 2½. Hier vind je het patroontje! Knutsel-mam, héél hartelijk bedankt!!

1 opmerking:

  1. Hoi Jeanet, je gaat zo heel leuk bezoek krijgen... daarnet stond ze bij mij aan de deur! Veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...