Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 2 april 2012

Maandag

Het is maandag, en hoe! Het loopt van geen meter hier......
En toen belde de meester van school dat Miriam ziek is, die ligt dus nu met deken en kussen op de bank. Heeft dan toch die griep ons huis bereikt? Ik mag echt hopen dat-ie mij overslaat!

Dus het hele programma moet overhoop, en daarom een kort blogje (maar niet minder leuk). Gevond bij decoratief breien .: Dit is leuk voor kinderen, maar ook heel goed te maken met kinderen, van hun eerste lapje breiwerk:


robótki szydełkowe


PS: Els deed wat speurwerk en vond het origineel! http://fascinata.blox.pl/2010/02/Jak-zrobic-zajaczka-z-kwadratu.html Ik ga proberen een nederlandse vertaling te maken uit het Pools!

4 opmerkingen:

 1. Beterschap voor Miriam!
  Wat een schattig konijntje en een super leuk idee weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap voor Miriam!

  Waar haal je toch elke keer weer die leuke dingen vandaan?
  Weer iets om te onthouden.
  Groeten van Anna http://annashaakwerk.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Me encanta tu conejito, es muy bonito. Seguiré visitándote cada tarde.

  Un beso desde Galicia.

  http://cubagelois.blogspot.com.es/ Fotos de mi tierra
  http://gelois49.blogspot.com.es/ De Cultura en General

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...