Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

maandag 2 april 2012

Maandag

Het is maandag, en hoe! Het loopt van geen meter hier......
En toen belde de meester van school dat Miriam ziek is, die ligt dus nu met deken en kussen op de bank. Heeft dan toch die griep ons huis bereikt? Ik mag echt hopen dat-ie mij overslaat!

Dus het hele programma moet overhoop, en daarom een kort blogje (maar niet minder leuk). Gevond bij decoratief breien .: Dit is leuk voor kinderen, maar ook heel goed te maken met kinderen, van hun eerste lapje breiwerk:


robótki szydełkowe


PS: Els deed wat speurwerk en vond het origineel! http://fascinata.blox.pl/2010/02/Jak-zrobic-zajaczka-z-kwadratu.html Ik ga proberen een nederlandse vertaling te maken uit het Pools!

4 opmerkingen:

 1. Beterschap voor Miriam!
  Wat een schattig konijntje en een super leuk idee weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap voor Miriam!

  Waar haal je toch elke keer weer die leuke dingen vandaan?
  Weer iets om te onthouden.
  Groeten van Anna http://annashaakwerk.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Me encanta tu conejito, es muy bonito. Seguiré visitándote cada tarde.

  Un beso desde Galicia.

  http://cubagelois.blogspot.com.es/ Fotos de mi tierra
  http://gelois49.blogspot.com.es/ De Cultura en General

  BeantwoordenVerwijderen