Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 17 april 2012

Rood-wit-blauw


In Arnemuiden hebben we een hele actieve Oranjevereniging. Elk jaar wordt een druk programma neergezet voor jong en oud, met een optocht met versierde fietsen, spelletjes, op 7.00 uur 's morgens een waveboard- en ripstick wedstrijd, een klassieke aubade op het Havenhoofd, en nog veel meer. Je kunt het programma vinden op de site Oranjemuiden.nl


Tot voor kort deed ik altijd mee met de etalage-wedstrijd. Dat was altijd dikke stress natuurlijk, want op het moment dat ik "ja"zei had ik nog tijd genoeg. Dacht ik. En dus was het ook elk jaar weer stressen om het op tijd klaar te hebben. Het zorgde wel altijd voor een bos bloemen op tafel en zelfs een keer (bij gebrek aan meer deelname denk ik) de beker! De etalage-wedstrijden zijn ter ziele, de feestvreugde gaat op andere fronten gewoon door. Maar een paar leuke handwerkideetjes weet ik nog wel, hoor.

Bij Haakmuts vind je een tutorial van een prachtige Koninginnedag-slinger. De bloemmetjes kun je natuurlijk ook los gebruiken.2 opmerkingen:

  1. Je blijft me inspireren Jeanet! Dank je!
    Fijne dag, Noor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat leuk die slinger, die zou ik nou ook nog wel willen ophangen voor mijn raampje, zomaar voor de lol! Maar of dat er nog van komt binnen twee weken.... ;)

    BeantwoordenVerwijderen