Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 17 april 2012

Rood-wit-blauw


In Arnemuiden hebben we een hele actieve Oranjevereniging. Elk jaar wordt een druk programma neergezet voor jong en oud, met een optocht met versierde fietsen, spelletjes, op 7.00 uur 's morgens een waveboard- en ripstick wedstrijd, een klassieke aubade op het Havenhoofd, en nog veel meer. Je kunt het programma vinden op de site Oranjemuiden.nl


Tot voor kort deed ik altijd mee met de etalage-wedstrijd. Dat was altijd dikke stress natuurlijk, want op het moment dat ik "ja"zei had ik nog tijd genoeg. Dacht ik. En dus was het ook elk jaar weer stressen om het op tijd klaar te hebben. Het zorgde wel altijd voor een bos bloemen op tafel en zelfs een keer (bij gebrek aan meer deelname denk ik) de beker! De etalage-wedstrijden zijn ter ziele, de feestvreugde gaat op andere fronten gewoon door. Maar een paar leuke handwerkideetjes weet ik nog wel, hoor.

Bij Haakmuts vind je een tutorial van een prachtige Koninginnedag-slinger. De bloemmetjes kun je natuurlijk ook los gebruiken.2 opmerkingen:

  1. Je blijft me inspireren Jeanet! Dank je!
    Fijne dag, Noor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat leuk die slinger, die zou ik nou ook nog wel willen ophangen voor mijn raampje, zomaar voor de lol! Maar of dat er nog van komt binnen twee weken.... ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...