Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 27 april 2012

Haarbandje

Dit bandje haakte ik 2 jaar geleden voor Miriam toen ze moest zingen voor de Koningin in Middelburg. Ik plaats het hier nog een keertje.


Gemaakt van Catania-katoen volgens onderstaand patroontje. Daarna rood-wit-blauwe lintjes erdoor geregen. Als je nu begint is het vast op tijd af.....!


6 opmerkingen:

 1. Ook alweer zo leuk! Jij bent niet goed voor mijn in-mijn-hoofd-lijstje-met-leuks-dat-ik-nog-eens-wil-maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, al die Koninginnedagspulletjes! Ik krijg er al helemaal zin in. Ik vond Jacobus met zijn oranje broek ook al zo feestelijk :)

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, heel leuk ! Jullie Nederlanders zijn echt wel gek op oranje hé. Jammer dat we in België zo geen 'nationale' kleur hebben. Is het trouwens waar dat jullie koninklijke familie 'van Oranje' heet ? Schitterend !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Écht waar, hoor! Voluit Van Oranje-Nassau (en dan nog een heleboel). We zijn dól op oranje, je moet Koninginnedag echt eens meemaken! Hebben jullie geen Koningsdag? De Koning is toch wel eens jarig - of is dat geen reden tot een feestje?

   Verwijderen
  2. We hebben een nationale feestdag op 21 juli. Dan houdt het leger een parade in Brussel, en is er een Te Deum, een speciale feestmis in de kathedraal. We krijgen allemaal een dagje vakantie, en elk jaar opnieuw giet het. We noemen onze nationale feestdag dan ook liefdevol de nationale drasj. (drasj = hevige regenbui) Maar weinig Belgen nemen de moeite om naar Brussel af te reizen. Het is ook een beetje saai, zo'n parade met tanks enzo...

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...