Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zondag 15 april 2012

Afrikaans bloemetje

Het blijft trekken, hoor - het Afrikaanse bloemetje! Wat een leuke toepassingen kom ik af en toe tegen.

Deze week zag ik bij Knutsel-mam deze geweldige baret met als basis dit bloemetjee:in combinatie met dit tasje èn Afrikaanse bloem-beursje, zo leuk!


En bij Ellebel dit prachtige speldenkussen!


Op het blog vind je de beschrijving.

En wat te denken van deze onderzetters of pannenlappen?

Hier gevonden!
4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke ideeen! Ik zou al bijna weer beginnen, afrikaanse bloemen blijven leuk om te maken....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik geniet iedere keer weer van al het moois je maakt!!!
  complimenten hoor!  gr. marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je het idee van de speldenkussen op jouw blog heb gezet. Ik vroeg me al af hoe ik aan zoveel pageviews ineens kwam!
  Ben nog niet zo lang bezig met bloggen, vandaar...
  Dankjewel!
  groetjes van Ellebel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat leuk weer!! Ik was mijn eigen granny's aan het afhechten, en vroeg Manlief wat hij dacht dat ik aan het maken was. 'Uh, onderzetters?' probeerde hij voorzichtig! Ja ja, 36 onderzetters hoor liefje, voor als we veel bezoek krijgen!! Groetjes Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...