Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

maandag 16 april 2012

12...

Twaalf jaar geleden werd onze Miriam geboren. Ik kan me niet voorstellen dat dit al weer zo veel jaar geleden is. We hebben een heel weekend feestgevierd en sudderen vandaag nog een beetje na.


Dit moppie is ondertussen al een grote dame geworden, uit de kindermaatjes gegroeid, maar nog klein genoeg om te trakteren op school, dus stond deze mama vanmorgen extra vroeg op om dit voor elkaar te krijgen.Volgend jaar zit ze op de Middelbare school, dan kom je niet meer met appelflappen en gezonde spiesen aanzetten, natuurlijk! H'm, wat gaat de tijd toch hard - ik heb het idee dat ik zelf nog maar net van school af ben.


Om een beetje in de feeststemming te blijven heb ik een vrolijk ideetje opgezocht dat ik vorige week zag bij Silly Old Suitcase:
             


Heb je veel restjes, lintjes e.d. dan is dit een heel leuk idee. Op het blog staat beschreven hoe het moet en wat je nodig hebt. En hou je van kleur? Dan moet je zeter even verder kijken op dit blog!

13 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd met je dochter, en blijf je zelf jong voelen, is altijd goed...
  Groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nieuwschierig naar de piek in mijn statistieken kom ik op je blog...leuk hoor!
  Bedankt voor het delen van mijn idee!

  Wat leuk een naaiatelier in Arnemuiden, ben er nog nooit geweest...?...en dat terwijl ik van oorsprong een Middelburgse ben!...

  groet, Maartje
  Silly Old Suitcase

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Maartje,
   Dan wordt het tijd dat je eens langs komt :-) en afzakt naar het Zeeuwse. We hebben maar een klein (maar vol) winkeltje en ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën. En je krans vind ik geweldig leuk!

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd met je grote dochter! Ik ben het met je eens: de tijd gaat zeker veel te snel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd
  geniet er nog maar van ze zijn veel te snel groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd en wat heb je toch elke dag leuke patroontjes en leuke linkjes.
  Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kleine meisjes worden groot, maar ze blijven je even lief!
  Van harte gefeliciteerd met jullie kleine grote meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte Jeanet, met je grote kleine meisje...!! Wat een leeftijd he! Een jaar waarin veel stappen genomen zullen worden, spannend en leuk tegelijk..! Leuk ook die foto's, zo schattig om terug te kijken. Je hebt de kinderen weer heerlijk verwend zo te zien, ze zullen zeker genoten hebben! Veel liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je dochter! Geweldig hè om ze zo groot te zien worden. De meiden van 12 zijn tegenwoordig al hele dames, ik zie het bij ons op school ook..
  En nog super bedankt voor je reacties rond Boofy.... pft... wat een rust..

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gefeliciteerd met je grote dochter!! een hele nieuwe fase straks maar nu nog even genieten dat ze dichtbij is.
  Het zwart/witte sjaaltje is af, nu willen de meiden er ook allebei één...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mirjam: gefeliciteerd met je verjaardag!
  En Jeanet: jij en je man natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie grote dochter. Wat een leuke foto van dat kleine meisje en de grote meid van nu met haar vader!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Alsnog gefeliciteerd met je dochter. Leuke traktaties.
  Liefs
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen