Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 26 april 2012

Koning Jacobus

Mag ik u voorstellen: Koning Jacobus!

Gisteren maakte ik het oranje broekje klaar voor onze Jacobus. Ik maakte een gouden kroon, een rood-wit-blauwe sjerp met een mooie blinkende knoop en onze Jacobus is klaar voor Koninginnedag!


Ik maakte nog even een paar portretten terwijl Koning Jacobus uitkijkt over zijn Koninkrijk Het land van Bolletjes Wol, en toen mocht hij weer op de welkomskrans aan de deur!

Het patroon van het broekje-met-galgen is voor 1,50 in onze winkel te koop, aan de achterzijde zit een gaatje voor zijn koninklijke staart.
Koning Jacobus wenst u een hele fijne Koninginnedag!


13 opmerkingen:

 1. Wat geweldig leuk, hoe hij daar uitkijkt over zijn koningkrijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat super!!! Ik wil hem ook!!! Geweldig Jeanet, echt weer iets voor jou om te maken, complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, ik heb het patroon van Jacobus ook nog klaar liggen....
  warme groet, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yo quiero un Rey Mono!! Precioso

  Muchos besos, mi niña

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kunst is goede kunst als het je raakt, hier moet ik om grinniken. Dus vind ik jouw Jacobus = kunst (ig).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooohhhh....Jacobus (bij ons heet ie koos) heb ik al maar hij is nog niet Koninklijk! Hij heeft ook nog geen broekje aan! Wat een superleuk idee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is echt gaaf zo met zijn oranje broekje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die Jacobus is formidabel, wat een prachtige aap!!!
  Lijkt ie nou op Alex of uh... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook als koning is Jacobus een schatje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...