Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 17 april 2012

Herfst?

Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik bibber van de kou! Het is ijzig buiten, nat, vies, wind en herfstig.Je zou geneigd zijn om te gaan bloggen over wintermutsen, wanten, halswarmers en wollen plaids.....maar ja, optimistisch als ik ben: ik vond dit idee véél leuker!


Onze zomertijd komt nog wel......... ik vond dit plaatje hier (in het Engels).

Enne, over optimistich gesproken. Ondertussen volgen nogal wat mensen mijn blog, en kennen mij wel een beetje. Hoewel ik inderdaad vrij optimistich ben van aard, heb ik ook wel eens mijn dag niet (wel eens.....!!). Maar ik blog dat maar niet. En het is ook maar goed dat tussen half 8 en 8 uur 's morgens geen cameraatje bij me binnen staat, want  ik sta ook wel eens te keffen tegen mijn lieve (onschuldige) man en kinderen omdat ik het niet meer helemaal weet of onder controle heb. Ook daarover blog ik niet. Om maar even een realistisch beeld van mij te scheppen....11 opmerkingen:

 1. Kortom; je bent ook gewoon een mens ;-)
  Ik blijf ook lekker bij de kachel vandaag, eigenlijk best gezellig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al besloten dat we vanavond maar stamppot eten, daar vind ik het echt weer voor!
  Groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent dus ook nog super eerlijk dat je dat over jezelf vertelt ;-)
  Prachtige strandstoel! Leuk om naar te kijken terwijl de wind om het huis giert en de regen tegen de ramen klettert (en de cv nog maar een keer aanslaat) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja ja je bent dus ook gewoon een mens,maar wel een leuke hoor volgens mij ,en hier in amsterdam is het ook bar en boos weer.
  niks aan weer om te lezen en handwerken maar ja ik moet toch ook nog werken ( Pedicure)dus af en toe blog ik tussendoor,fijne dag verder gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, we zijn allemaal mensen van vlees en bloed en met onze eigenaardigheden en onhebbelijkheden..., heel herkenbaar hoor!
  Er zijn genoeg mensen die het helemaal niet zien van zichzelf, dat is pas erg...
  Maar wij zijn helemaal blij met jou, en ook met elke dag blognieuws en leuke ideeën! En al regent het dan, en is het koud... we maken het gewoon gezellig.

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha ha, gelukkig maar Jeanet! Want stel je toch voor, dat je perfect zou zijn... Nee, hoor, blijf maar gewoon wie je bent :)!! Tja, en dat weer?? Houtkacheltje maar weer aan, en de hagelbuien trotseren..!! Gave stoel zeg, veel onderzettertjes heb je dan nodig...;) Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nooit iets van kunnen bemerken op je blog, dus goed 'verstopt':-) maar arme man en kinderen..... alhoewel, die zullen ook wel eens niet hun goede bui hebben en gelukkig zijn we allemaal mensen en 'mogen' we best af en toe even niet gezellig zijn!

  Vandaag hier aan de Moezel lekker weer, hele middag buiten zitten breien aan mijn shawl, maar wel in de luwte hoor want de wind was nog wel koud. Het schijnt dat het vieze weer dat jullie vandaag hebben, morgen deze kant op komt..... dat wordt dan dus binnen breien en luisteren naar het getik op het dak....

  Leuk idee zo'n strandstoel, als het maar niet te veel uitrekt anders zit men gauw met de billen op de grond (en dat is niet zo erg, nee het is dan zonde van al het werk! ;)

  Groetjes marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou, laat er aan deze kant van de laptop toch ook zo eentje zitten!!
  Niets menselijks is ons vreemd! Ik genoten van je blogje!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hihihhi grappig om te lezen, dat van tss half 8 en 8 ....

  ja van mij mag het ook lente/zomer worden, ik ben alle dagen thuis en s'middags steek ik mijn houtkachel al aan, ipv lekker buiten op het terras te kunnen zitten ....

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn om te lezen dat we bijna allemaal hetzelfde zijn. Heb dit 'probleem' helaas ook wel eens 's-avonds.... En inderdaad, ook hier hondeweer; lekker weer om te breien en op tijd naar bed met een boek! Fijne avond, Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk om te lezen want ik kreeg laatst ook een vraag van een bloglezer of ik nou áltijd geniet van het leven en of ik áltijd vrolijk ben! dat idee kreeg zij van mijn blog en daarmee had ze een beeld van mij gevormd waarbij zij zichzelf naar beneden haalde...omdat zij niet áltijd vrolijk is. Gelukkig mailde zij mij!!! en kon ik haar geruststellen dat ook ik soms een waar draakje kan zijn (vraag maar aan onze kinders ;). Gelukkig zijn we gewone mensen en ook die drakerigheden maken ons wie we zijn!ik ga er binnekort ook nog een blogje over schrijven. Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen