Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 5 april 2012

Computer-beveiliging

Blog je veel, of lees je veel blogs? Geweldig he, die inspiratie die je opdoet! Maar soms moet je oppassen dat je niet meer tijd achter de computer doorbrengt, dan dat je die besteedt aan je creatieve hobby. Een mooie manier om deze twee te combineren is dit: (deze tip kreeg ik doorgestuurd van Lies!)

Deze boodschap is voor je eigen veiligheid! 

Zo ziet niemand je paswoord of wat je typt


   
   
Zo ziet niemand wat je typt of welke website je bezoekt   
En de meest veilige methode is ...


   

 

Een welgemeend advies aan de dames : verleer nooit het breien !!!!
7 opmerkingen:

 1. mag ik het patroon ? met twee nieuwsgierige mannen in huis is het wel eens makkelijk :)
  greetz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja,ja,ja,

  Un beso,

  http://cubagelois.blogspot.com.es/ Fotos de mi tierra
  http://gelois49.blogspot.com.es/ De Cultura en General

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...