Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 29 april 2012

Cadeautje

Morgen viert de Koningin haar verjaardag in Veenendaal en Rhenen, en ze zal ongetwijfeld veel cadeautjes krijgen. Of er zo'n mooi cadeautje bij zit als dit?


Op het blog van José Bianca vind je een uitgebreide beschrijving van dit cadeau-doosje, gemaakt van vilt en Catania-katoen. Met behulp van deze link kun je een tekst "uitschrijven" op Aïda-band, handig!!


Het zal voor de Koningin en haar familie ongetwijfeld een feestelijke, maar ook zware dag zijn nu haar zoon in coma ligt. Ik hoop maar dat ze het meeleven van de mensen als een steun in de rug mag ervaren. 

4 opmerkingen:

 1. hello friend.very nice days.kisses from Turkey

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful box!
  Your country has a special meaning! Our Máxima argentina, is your princess!
  Adorable family!
  Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief zeg, dat pakje! Ik dacht er ook al aan, hoe zwaar dat moet zijn om nu feest te vieren terwijl je weet dat je kind er nooit meer bij zal kunnen zijn... ze is ook maar gewoon een moeder.. toch!

  BeantwoordenVerwijderen