Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Van 24 t/m 28 juli zijn we open van 9.00 - 13.00 uur!

's Middags zijn we gesloten.

woensdag 11 april 2012

Medaille

Hier in Arnemuiden kun je het al een beetje zien: Koninginnedag komt eraan. Er hangen al wat spandoeken (word vrijwilliger en meld je aan bij http://www.oranjemuiden.nl/ ), er komt een hardloopwedstrijd en nog veel meer. Voor wie een ouderwets gezellige koninginnedag wil meemaken kan ik de festiviteiten in ons dorpje aanbevelen. Vooral heel erg leuk voor de kinderen - èn de musea zijn open!

Geef je op!

Vóór Koninginnedag komt eerst nog de lintjes-regen. Mensen die zich lang hebben ingezet voor het maatschappelijk belang, krijgen als waardering zo'n lintje. Voor al die mensen die zich op allerlei gebieden inzetten (wat denk je van het runnen van een "gewoon gezin"?) maar niet zo in de schijnwerpers staan kun je als blijk van waardering dit vilten lintje maken. Je vindt het gratis patroontje bij Jit Design. (waar je overigens veel andere mooie dingen vindt...)

Ik hou van Holland...


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke medaille! Die wil iedereen wel verdienen denk ik!
    Groetjes, Jonneke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...