Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 25 november 2012

Schaapjes

Terwijl het buiten waait en loeit (en dat hoor je zo lekker als de open haard brandt), zitten wij binnen te genieten. Wat is de zondag toch fijn om te rusten en te genieten met elkaar!

Weet je nog dat ik eens blogde over die leuke Schaapjes-sokken en het baby-vestje? In diezelfde stijl kun je ook een baby-mutsje breien, zo lief!


Je vind de maakster terug op Ravelry, het patroon kun je hier gratis downloaden. In het Engels, maar dit is niet zo'n moeilijk patroon - goed te doen!




2 opmerkingen:

  1. Ik ben nog maar pas volger op je blog.
    Wat een leuke dingen staan erop.
    Dit mutsje is ook al zo schattig!

    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel lief inderdaad, mooi met dat kleur verloop zo!

    BeantwoordenVerwijderen