Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 2 november 2012

Gebreide hartjes

Hartjes blijven zo leuk om te maken! Ik vond ook een gebreide versie van kleine hartjes:Je kunt het patroon gratis downloaden vanaf Ravelry, in het engels maar niet moeilijk. Zoek je een begrippenlijst van Engels naar Nederlands? Kijk maar eens hier voor een lange lijst!


Ben je toch meer van het haken? Dan kijk je nog eens terug op deze blogpost.

3 opmerkingen:

 1. amaai deze hartjes zijn super! Ik ben blij dat ik je blog heb gevonden... ik ben zelf een grote handwerkfan en ook nog eens zot van zeeland! :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben een heel onervaren breister dus om een patroon uit het Engels te gebruiken, neen, dat zal niet lukken. Ik wil echter zo graag die hartjes maken voor mijn dochter.
  Iemand de uitleg in het Nederlands? Toevallig?...
  Zo ja, kan je die doorsturen naar tineke0212@hotmail.com
  Ik zou dat héél erg tof vinden.


  Alvast bedankt!
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...