Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 7 november 2012

Afrikaanse bloem tas

Deze tas van Afrikaanse Bloemetjes is echt zo leuk, dat ik 'm nog maar eens laat zien! (af en toe in herhaling treden mag wel he?)


Hier een kleinere, ronde variant:


Je kunt deze tas vinden bij dit Zweedse blog. (In het Engels geschreven). Hier kun je ook vinden hoe je de onderste en bovenste rand recht maakt, want met allemaal zeshoekige afrikaanse bloemetjes op een rij heb je allemaal golfjes:


Ook de verdere afwerking van de tas staat hier (in het engels met veel foto's) beschreven.


Hier vind je het linkje naar mooie tashengsels, en hier de Nederlandse vertaling van Anna.


Bij Karin aan de Haak vind je het basispatroon van het Afrikaanse Bloemetje terug! En deze tas is van Anneke, die 'm al eens haakte (mooi met die paarse tinten en accent van turkooise!).2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...