Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 10 november 2012

Het Goede Doel

De laatste tijd ontvang ik heel veel mailtjes met het verzoek om aandacht te vragen voor een goed doel. Zoveel, dat ik onmogelijk aan al die verzoeken kan voldoen, dit is tenslotte een handwerkblog.
Ik heb er nu een aantal verzameld, waarbij handwerken centraal staat.

Hou je van kleine projectjes? Dan is het mutsjes breien voor Innocent wat voor jou!
Hiermee wordt geld opgehaald voor het Nationaal Ouderenfonds. Hier vind je meer informatie, en links naar patronen.

 

Nog meer mutsjes? Dan kun je ook mutsjes breien voor Save the Children. De mutsjes zijn dit keer voor kinderen in Centraal Azië. Hier vind je alle informatie!


Via de website van De Tante van Tjorven kun je meedoen met de Kerstboom van (groene) wanten en sokken. Via de website van Blij dat ik brei - Moerkapelle (nee, geen "familie" of andere link met mij) worden deze sokken en wanten verzameld voor de allerarmsten in Cluj - Roemenië.


En deze Goede Doelen Fair verdient zeker aandacht: op 23 en 24 november houdt Monique een fair voor verschillende goede doelen. Zij is al maanden bezig met verschillende mensen om prachtige dingen te maken die zij op deze fair verkoopt. (Klik op de foto voor een vergroting) Een prachtige gelegenheid om een bijzonder cadeautje te kopen.


En als je dat weekend toch in de buurt bent, rij dan zeker ook door naar Arnemuiden, want op 23 november hebben wij onze jaarlijkse Wintermarkt, en op 24 november komt Sint aan! (Maar daar over later meer)

En er zijn nog veel, veel meer goede doelen waar je je voor kunt inzetten (zeker doen!). Ik hoop dat jullie er begrip voor hebben dat ik niet aan alle verzoeken tot plaatsing kan voldoen, dat is nl. niet het doel van dit blog!2 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, ben afgelopen week toevallig begonnen met baby mutsjes haken (breien kan ik niet goed) voor Save the Children. Er moet wel min. 25% wol in het garen zitten ivm brandgevaar. dit kun je allemaal lezen op hun site

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha, ik wist niet eens dat we die innocent-mutsjes ook in Nederland breiden! Ik brei ze voor Innocent Ireland :)
    Die boom is ook een mooi idee...
    Wie weet tot ziens in Arnemuiden!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...