Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 10 november 2012

Prinsessen-popje

Nelleke stuurde mij deze foto van een super-lief prinsessenpopje. Ze maakte het voor haar kleindochter en die is er heel blij mee. Kijk je mee?


Wat een schattig popje is dit!


Je kunt het patroontje vinden in het Engels op het blog A Green Dragonfly. Er staan een heleboel foto's bij, de moeite waard om je door het Engels heen te worstelen! 

Easy Crochet Doll Free Pattern
4 opmerkingen:

 1. Die is ontzettend leuk!! Wat een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg leuk!!!!
  het maakt mijn lijst weeeeer langer !!!ahahha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, ik hoop toch zo dat ik veel kleindochters krijg! Ik ga je ideetjes bewaren, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel Jeanet! Heel leuk om de foto´s hier weer te zien.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...