Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 27 november 2012

Kabouters

Dit zijn super leuke, grappige kaboutertjes. Ze zijn eenvoudig te maken van een paar restjes wol, een grote, kraal, een kleine kraal of vilten pomponnetje en bijv. een kurk.


Je kunt op Ravelry een gratis beschrijving vinden. Vind je ze niet grappig??


En deze ijs-kaboutjertje zijn helemaal leuk!
Die vind je hier

5 opmerkingen:

  1. geweldig !!! Vraag me af, hoe ze die mutsen omhoog laat staan ... ga er weer een gehaakte versie van maken denk ik, weer iets op de to hook list :o

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow leuke kabouters, met lusje voor de boom... :-D

    groetjes mingle-mangle

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...