Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 13 november 2012

Snel klaar!

Deze week krijgen we een paar koude nachten. Dat wordt dus frisjes op de fiets! Dit projectje krijg je in een mum van tijd af en deze kol is heerlijk warm. Bovendien super-hip met het hele grof gebreide effect.


Simpeler kan het niet: 10 steken opzetten met naalden 20, en alles recht breien. 


Van deze wol (8,95) heb ik een heleboel kleuren binnen, maar wel maar 3 bollen per kleur en op = op!1 opmerking:

  1. Die zal zeker lekker warm zijn!
    Wat heb je toch een mooie dochter Jeanet (en Ali).

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...