Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 20 november 2012

Zucht !

Een zucht verlucht, zeggen ze toch. Nou, dan zal ik eens even heel hard zuchten.......

Vanmorgen dacht ik nog dat ik aardig op dreef was, die 6000 mensen lieten het gelukkig afweten (die komen nl. allemaal vrijdag, hahaha!), en toen werden de laatste kasten midden op de middag gebracht. Super blij mee. Maar de kantjeskast was nog niet leeg, en die heb ik pardoes in een aantal dozen leeggesmeten. Dat heb ik natuurlijk geweten.....alles moest uitgezocht en gesorteerd worden. Zo tegen het avondeten (kipfilet was nog te doen, de bloemkool zwartgeblakerd) kreeg ik een giga-dipje.

Gelukkig kwam Jo mij (wéér) helpen, en nu zie ik er weer een gat in. O jongens, al die dagen en weken tot 's avonds laat aan het werk, het zal toch wel eens een keer beter worden?

A.s. zaterdag komt Sinterklaas naar Arnemuiden. Leuk als je nog een kanaaltje hebt: dan kan hij tenminste met een boot aankomen. Op de Markt (voor onze winkel) blijft de tent staan van de Winterfair van Vrijdag, en is er voor de kinderen wat leuks te doen. Om in de Sint-sferen te blijven:


Van een oude sok kun je een prima Amerigo maken! Op het blog LightBlueGrey kun je vinden hoe je zo'n leuk stokpaard maakt. Of een paar... :-)


Ben je meer van het haken, dan kun je in het boekje "Gelukspoppetjes haken" van Annemarie Aerts een leuke Sint, Piet en een doddige Amerigo vinden.

3 opmerkingen:

  1. Wat een super leuk paard zeg! Leuk gedaan :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je voor wéér zo'n leuk idee! Mijn zoon moet een surprise maken voor een meisje dat dol is op paarden, dus ... :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...