Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 1 november 2012

Tas

O crime, als ik toch eens een dag weg ga..... dan loopt hier alles in de soep! Dus vandaag even twee keer zo hard aan het werk. Vandaar dat ik een beetje laat van me laat horen.

Het is super-somber buiten, dus tijd voor een vrolijke tas!

Primavera by oficina.kriativa

Ik vond 'm hier en hier

Nair by oficina.kriativa

Geen beschrijving, maar wel inspiratie!

3 opmerkingen:

 1. Ah! Die bovenste!!! Waar is mijn Pin-knop....

  Sterkte en succes Jeanet! Hebben de klanten het je man zo moeilijk gemaakt? :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeanet, wat leuke tassen! Dank je wel voor het plaatsen, groetjes uit een ook zeer somber Limburg..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow..Zwei Traumtaschen:-)
  Respekt für dieses Werk!!

  LG Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...