Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 28 november 2012

Markt van Hoop

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor iemand? Ga dan a.s. zaterdag naar de Markt van Hoop in Goes. Op 1 december wordt deze Goede-Doelen-Markt weer gehouden in de Groter Kerk in Goes. Allerlei (veelal zelfgemaakte) artikelen worden aangeboden, waar bij opbrengst gaan naar diverse goede doelen.

MARKT VAN HOOP - 1 december 2012 - Grote kerk Goes

Je kunt er stands vinden van wel 50 (!) goede doelen, die niet alleen hun spullen verkopen maar ook informatie geven over het doel waar zij voor staan.

Zeker even naar het standje van Elsbeth gaan, want zij is weer een heel jaar bezig geweest (breien en haken en nog veel meer) voor "haar" Kindertehuis in Sri Lanka. Koop een leuk cadeau in haar stand (of wordt donateur!!), en je bent er zeker van dat je bijdrage rechtstreeks terechtkomt bij dit tehuis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...