Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 30 november 2012

Inspiratie...

Vandaag weer zoveel leuke dingen gezien!

 Corrie maakte heel veel babyschoentjes en Zeepzakjes. Als je ze zelf wilt maken dan klik je even op de link dan vind je het patroon. En koop je ze liever kant en klaar, dan kun je ze morgen (zaterdag) vinden op de Wintermarkt van de Gereformeerde Kerk in Arnemuiden (10.00 - 16.00 uur). Het thema is Zeeuws met een optreden van Ons Boerengoed.

Over Zeeuws gesproken: Johanna maakte deze kaarten van Zeeuws Schortenbont. Let eens op: ze heeft de motiefjes gebruikt van de Decemberzegels van 2012!

Gaaf, he? Wat een idee!

Door de stof te verstevigen met een textielverharder, kan hij door een stans met een Cuttlebug (voor wie kaarten maakt is dit heel duidelijk!). 

En deze foto kreeg ik weer van Maria, ze maakte een heel bord vol met gehaakte Zeeuwse Knoopjes ! (klik op de link voor het patroontje)


Ziezo, weer inspiratie genoeg..... :-)

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...