Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 24 november 2012

Sinterklaas

Vanmiddag was het dan zover: de Goede Sint kwam ook aan in Arnemuiden. Na jaren blauwbekken op het Havenhoofd ("'t ôôd"- op z'n Erremuus) hoef ik nu niet meer, maar we kwamen toch wel in de Sint-sferen want zoonlief was Piet. En hij genoot, net zoals al die kindertjes die vol verwachting uitkeken naar die boot (foto's van Cora van de Voorde)


Hij kwam aan met een échte boot en een heleboel Pieten.


Op de kade stonden heel veel papa's, mama's, kinderen èn de Burgemeester!


Dit jaar een prachtig alternatief vervoer, het zonnetje moet je erbij denken!

Het regende steeds harder, maar deze Pieten bleven lachen!

Voor de kinderen werd in de grote tent op de Markt een film vertoond, en onze winkel diende als plas-punt :-) Petje af voor de organisatie!!! 

Zodoende waren wij vandaag een beetje in Sintsfeer. Een hele leuke amigurumi-patroon van Sint en Piet kun je kopen bij Echt-studio


Haak je liever worteltjes voor Amerigo? Een hele groenten- en fruitkraam kun je haken met de patronen van Garnstudio


2 opmerkingen:

  1. Ik geniet altijd zo van de sinterklaastijd, zelf nu mijn al heel lang niet meer de kleuterleeftijd hebben.
    Wil je even laten weten dat ik je blogjes altijd lees, en ook al reageer ik niet zo vaak, ik geniet van alle inspiratie die ik hier op kan doen!
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te zien, en wat zal je zoon genoten hebben :)!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...