Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zondag 11 november 2012

Herfstkleuren

Vanmiddag konden wij op en heerlijke plek nog even genieten van de prachtige herfstkleuren. De zon deed haar uiterste best om het mooi te omlijsten:


We reden naar Kasteel Westhove tussen Oostkapelle en Domburg waar je heerlijk kunt wandelen in het bos en rondom het kasteel. We waren absoluut niet alleen, maar dat deerde niet!


Lekker klimbomen staan daar!


Op het "Romeinse bruggetje"kun je mooi keitjes in het water mikken om de golven op het water te bestuderen. Er is niks Romeins aan het pas gerestaureerde bruggetje, het is een zgn. "folly" (een neppert, maar minstens zo leuk!)Even dromen van Prinsen op witte paarden en prinsessen in mooie jurken!Blaadjes haken? Je vind hier een Engelstalig patroon van bovenstaande herfstblaadjes.

4 opmerkingen:

 1. wat een leuke dag hebben jullie gehad met prachtige familie foto's

  dat blad ziet er enorm mooi uit ook!
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het daar mooi he,vooral dat laantje met die mooi gevormde bomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lekker met je gezin genieten van het mooie herfstweer, mooie foto's hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ja! Dat we jullie niet zijn tegengekomen tussen ál die mensen. Wij waren er ook. Het was inderdaad heerlijk daar. Op het strand ook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...