Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 26 november 2012

Lekker warm

Aan het eind van de week wordt het weer een beetje koud in Nederland. Dan zullen we de kollen, mutsen en handschoenen weer nodig hebben. Bij Wieke van Keulen vind je hele leuke polsmoffen, met een uitgebreide beschrijving in het Nederlands.


Wat zijn ze leuk, vooral door die veters! Ze worden in het rond gebreid op naalden 5.


En zet alvast maar in je Agenda: Wieke komt op zaterdag 12 januari naar onze winkel in Arnemuiden!! Dus hou deze zaterdag lekker vrij in je agenda, details volgen nog....

Wil je weten wat Wieke allemaal maakt? Neem een kijkje op haar uitgebreide blog, of op haar Ravelry-pagina. Smullen! :-)


2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de tip, altijd heel nuttig en meiden zijn er gek op!
    Groetjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief Jeanet. Ik zet mijn computer aan, kijk even in het rond en zie meteen de polswarmers van mijn dochter op je blog. Enig! En 12 januari staat; ik heb er nu al zin in. Groet, Wieke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...